High wine – high beer

Groepsgrootte

Minimaal 10 personen en maximaal 25 personen.

Wijnen

Wij schenken 3 verschillende wijnen (2 glazen pp). De specialisten van Herman Wines in Axel selecteren voor ons de wijnen hiervoor.

Van een houtgerijpte chardonnay uit Frankrijk tot een Italiaanse wijn gemaakt van de Verdicchio druiven.

Wij hebben zelf niet de expertise in huis dus de nadruk zal vooral liggen op het gezellig samenzijn en lekker eten en drinken.

Bieren

Onze Linda heeft verstand van lekkere bieren. Van verschillende IPA’s tot een stout van 11%. We stellen iets leuks samen. Voor ieder wat wils.

We schenken 5 bijzondere bieren en proberen ons vooral te richten op lokale brouwers. Bijvoorbeeld Brouwerij The Musketeers uit St Gillis is een van onze favorieten. Met hun bier Troubadour zijn ze al diverse keren in de prijen gevallen en hun IPA bucket list series met namen als ‘Kiss my neighbour’s wife’ en ‘get a tattoo’ zijn bijzonder. Uiteraard mag Dutch Bargain uit Oostburg ook niet ontbreken. De Imperial Russian Stout van 11% en Seawise met de smaak van zeewier zijn bieren die er echt uitspringen.

Hapjes

We serveren bijpassende hapjes en zorgen, vooral bij de wijnen, dat deze hapjes passen bij de smaak en land van herkomst.

Prijs p.p. 32,50

Op voorhand boeken en kan tussen 13:00 en 18:00 uur

Eventuele andere consumpties worden extra in rekening gebracht.

informeer via info@vossenrijck.nl