Bedrijfsborrel,-feestje, trouwerij

ENJOY YOUR EVENING!

Bedrijfsuitje

Zoekt u een leuke locatie voor de vrijmibo? Kom gezellig bij ons en begin het weekend goed. Alles kan! Een drankje met bitterbal, cava met bruschetta, broodjesbuffet met koffie, een driegangen menu… noem maar op. Jullie vragen en wij bekijken de mogelijkheden.

Of heb je een bedrijfsuitje? Wil je met collega’s iets leuks ondernemen? Wij bieden ook diverse workshops aan. Wil je iets meer weten over whisky of heb je altijd al een heerlijke caipirinha willen maken? Samen met Barcode Denny, een echte specialist op het gebied van drank, bieden we jullie een leuke invulling van de dag of avond. Of een fotozoektocht door de binnenstad van ongeveer een uur. Zoek de afbeeldingen binnen een straal van 1 km. en zet ze in de juiste volgorde.

Zijn jullie iets fanatieker? We hebben ook een leuke en afwisselende wandeltocht van 8 km. die jullie door de smalle straatjes van de binnenstad leidt en over de oude en groene stadswallen van Hulst.

Combineer het met een lekker hapje eten en je hebt een middag- avondvullend programma. Huisgemaakte stoverij met verse friet of een vispannetje met kerriesaus en groentjes…. ook hier is weer het motto. Jullie vragen en wij bekijken de mogelijkheden!

Feestje, trouwerij?

Ben je jarig? Zoveel jaar getrouwd? Een trouwfeest geven? Of wil je gewoon iets vieren?

Ook dan zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Op een aantal vrijdagen per jaar stellen wij onze zaak ter beschikking hiervoor. Een feestje met alleen kaas en worst of uitgebreide en luxe hapjes. Alles kan!

Maar vooral bieden we een gezellige sfeer voor maximaal ongeveer 100 man. Heb je liever live muziek of een dj… alles kan. Wij regelen en boeken het volledige feest om jullie te ontzorgen. Een ober die ter plekke cocktails klaarmaakt. Roept u maar!!

Mail via info@vossenrijck.nl en wij laten snel iets weten